PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 36 |
Tytuł artykułu

Zawartość tłuszczu w mięsie wieprzowym a jego przydatność kulinarna oraz technologiczna

Wybrane pełne teksty z tego czasopisma
Warianty tytułu
EN
Fat content in pork and its culinary and technological suitability
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Opis fizyczny
s.125-131,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-90de08de-3e1f-48e2-8a9c-5d9b44b12344
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.