Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Animal Science
1999
|
36
|
Tytuł artykułu
Zawartość tłuszczu w mięsie wieprzowym a jego przydatność kulinarna oraz technologiczna
Autorzy
Potkanski A.
,
Pospiech E.
Warianty tytułu
EN
Fat content in pork and its culinary and technological suitability
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
zywienie zwierzat
dodatki paszowe
tluszcz paszowy
wyniki produkcyjne
mieso wieprzowe
zawartosc tluszczu
marmurkowatosc
przydatnosc kulinarna
przydatnosc technologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Animal Science
Rocznik
1999
Tom
36
Opis fizyczny
s.125-131,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Potkanski A.
Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, Poznań
autor
Pospiech E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-90de08de-3e1f-48e2-8a9c-5d9b44b12344
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.