Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2015
|
07
|
Tytuł artykułu
Spożycie serów - od ogółu do szczegółu
Autorzy
Piekut M.
Warianty tytułu
EN
Consumption of cheese - from general to specific
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sery
gospodarstwa domowe
konsumpcja
ocena spozycia
poziom spozycia
spozycie
struktura spozycia
uwarunkowania spozycia
zroznicowanie spozycia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2015
Numer
07
Opis fizyczny
s.38-42,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Piekut M.
Kolegium Nauk Ekonomicznych i Społecznych, Politechnika Warszawska, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8ebb75d5-41c7-446c-b0e5-a9e7a28847f1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.