PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 07 |

Tytuł artykułu

Spożycie serów - od ogółu do szczegółu

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Consumption of cheese - from general to specific

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

07

Opis fizyczny

s.38-42,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Kolegium Nauk Ekonomicznych i Społecznych, Politechnika Warszawska, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8ebb75d5-41c7-446c-b0e5-a9e7a28847f1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.