PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 35 | 3 |
Tytuł artykułu

Zawartość chromu w roślinnych produktach spożywczych z okolic huty miedzi

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Chromium content in vegetable food products in the vicinity of a copper ore smelting plant
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
35
Numer
3
Opis fizyczny
s.217-220,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8ce5b928-48c5-48fa-a90b-690c2eb369f3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.