PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 35 | 3 |

Tytuł artykułu

Zawartość chromu w roślinnych produktach spożywczych z okolic huty miedzi

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Chromium content in vegetable food products in the vicinity of a copper ore smelting plant

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

35

Numer

3

Opis fizyczny

s.217-220,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8ce5b928-48c5-48fa-a90b-690c2eb369f3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.