Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1982
|
34
|
03(09)
|
Tytuł artykułu
Uwarunkowania wprowadzenia i funkcjonowania obowiązującego systemu normowania składu chemicznego wędlin
Autorzy
Tyszkiewicz S.
Warianty tytułu
RU
Obuslovlennost' vnedrenija i funkcionirovanija objazyvajushhejj sistemy normirovanija khimicheskogo sostava kolbasnykh izdelijj
EN
Conditions needed for introducing and realization of obligatory standard system of chemical composition of sausages
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1982
Tom
34
Numer
03(09)
Opis fizyczny
s.2-5,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Tyszkiewicz S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8b7e7123-9b00-4bd2-87b0-6ca7345812a7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.