PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1982 | 34 | 03(09) |

Tytuł artykułu

Uwarunkowania wprowadzenia i funkcjonowania obowiązującego systemu normowania składu chemicznego wędlin

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Obuslovlennost' vnedrenija i funkcionirovanija objazyvajushhejj sistemy normirovanija khimicheskogo sostava kolbasnykh izdelijj
EN
Conditions needed for introducing and realization of obligatory standard system of chemical composition of sausages

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

34

Numer

Opis fizyczny

s.2-5,tab.,wykr.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8b7e7123-9b00-4bd2-87b0-6ca7345812a7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.