PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 17 |

Tytuł artykułu

Hydrolisis of phytates during fermetation of dough with the addition of wheat bran fraction

Warianty tytułu

PL
Rozkład fitynianów w czasie fermentacji ciasta z dodatkiem różnych frakcji otrąb pszennych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

17

Opis fizyczny

p.39-43,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Careal Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Careal Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-8a72f101-ffe0-48f8-b3c2-5103c73966b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.