Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
1987
|
17
|
Tytuł artykułu
Hydrolisis of phytates during fermetation of dough with the addition of wheat bran fraction
Autorzy
Bartnik M.
,
Szymanska S.
Warianty tytułu
PL
Rozkład fitynianów w czasie fermentacji ciasta z dodatkiem różnych frakcji otrąb pszennych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1987
Tom
17
Opis fizyczny
p.39-43,ref.
Twórcy
autor
Bartnik M.
Department of Careal Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland
autor
Szymanska S.
Department of Careal Technology, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Grochowska 272, 03-849 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-8a72f101-ffe0-48f8-b3c2-5103c73966b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.