Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1990
|
25
|
12
|
Tytuł artykułu
Jakość mrożonych wyrobów kulinarnych produkowanych w PPCh Łódź
Autorzy
Ostojska A.
,
Krakowiak B.
Warianty tytułu
EN
Quality of frozen food products in Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczeg oin Łódź City
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
jakosc
zywnosc mrozona
mrozonki
czynniki
maszyny
urzadzenia
procesy produkcyjne
Przedsiebiorstwo Przemyslu Chlodniczego w Lodzi
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1990
Tom
25
Numer
12
Opis fizyczny
s.16-18
Twórcy
autor
Ostojska A.
Przedsiebiorstwo Przemysłu Chłodniczego w Łodzi, Łódź
autor
Krakowiak B.
Przedsiebiorstwo Przemysłu Chłodniczego w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-88bdde16-b445-40b4-8787-32dd8f899677
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.