Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2017
|
71
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Piec, ale jaki?
Autorzy
Grzesinska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piece konwekcyjno-parowe
obrobka termiczna
urzadzenia gastronomiczne
funkcjonalnosc
zalety
firma Rational
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2017
Tom
71
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.14-16,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grzesinska W.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Człowieka, Wydział Nauk o Żywienniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-88bb7025-231c-4511-ac70-22cec44ec9eb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.