PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 18 |
Tytuł artykułu

Effect of selected technological processes on content of mineral components and phytic acid in soybean and common bean seeds

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ wybranych procesów technologicznych na zawartość składników mineralnych i kwasu fitynowego w nasionach soi i fasoli
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
18
Opis fizyczny
p.91-96,ref.
Twórcy
autor
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-867a8a41-d317-49e0-abbb-54d74a18ac36
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.