PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 18 |

Tytuł artykułu

Effect of selected technological processes on content of mineral components and phytic acid in soybean and common bean seeds

Warianty tytułu

PL
Wpływ wybranych procesów technologicznych na zawartość składników mineralnych i kwasu fitynowego w nasionach soi i fasoli

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

18

Opis fizyczny

p.91-96,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
  • Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-867a8a41-d317-49e0-abbb-54d74a18ac36
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.