PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 07 |

Tytuł artykułu

Technologiczno-żywieniowa przydatność warzyw na przykładzie ziemniaków

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Tekhnologichno-pitatel’naja prigodnost’ ovoshhejj po rimeru kartofelja
DE
Ernahrungstechnologische Brauchbarkeit von Gemusen am Beispiel von Kartoffeln
EN
Technological-nutritional value of vegetables on the ex ample of potatoes
FR
Utilite technologique et nutritive des legumes, sur l’exemple des pompes de terre

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

07

Opis fizyczny

s.184-186,bibliogr,.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywnienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-766 Warszawa

Bibliografia

  • 1. GOŁASZEWSKI K., STEGMAN J., ZALEWSKI S.: Przemysł Spożywczy 1988, 6, 187.
  • 2. HORUBAŁA A.: Przemysł Spożywczy 1988, 5, 131.
  • 3. HORUBAŁA A. Materiały konferencji „Stan i zagospodarowanie ziemniaków w Polsce”. SGGW, Warszawa 1987, s. 41.
  • 4. JAKUBIEC J.: ibid s. 19.
  • 5. KOŁPAK R., BYSZEWSKA-WZOREK A., PŁODOWSKA J.: ibid s. 5.
  • 6. LISIŃSKA C.: Zeszyty Nauk. AR Wrocław 1981, rozprawa 31.
  • 7. PIEKARUŚ J., ŁOBASZEWSKI E., ZALEWSKI S.: Przemysł Spożywczy 1984, 5, 182.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-83ba1a1b-1097-47ee-9f5a-be0341c91e16
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.