PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 5 |
Tytuł artykułu

To jest przekleństwo. Z byłym krytykiem kulinarnym Piotrem Bikontem rozmawiamy o tym, czy restauratorzy powinni bać się krytyków kulinarnych i czego nie robić, gdy tacy pojawią się w naszym lokalu

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Numer
5
Opis fizyczny
s.20-22,fot.
Twórcy
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-83232bef-5f9a-4a31-9e3a-df8485a601ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.