Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
2012
|
5
|
Tytuł artykułu
To jest przekleństwo. Z byłym krytykiem kulinarnym Piotrem Bikontem rozmawiamy o tym, czy restauratorzy powinni bać się krytyków kulinarnych i czego nie robić, gdy tacy pojawią się w naszym lokalu
Autorzy
Wronski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Bikont Piotr wywiad
krytyka
gastronomia
zaklady gastronomiczne
Polacy
swiadomosc kulinarna
nawyki zywieniowe
trendy
Wydawca
-
Czasopismo
Restauracja. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
2012
Numer
5
Opis fizyczny
s.20-22,fot.
Twórcy
autor
Wronski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-83232bef-5f9a-4a31-9e3a-df8485a601ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.