Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2016
|
10
|
Tytuł artykułu
Dodatki do żywności a prozdrowotne tendencje w przetwórstwie mięsa
Autorzy
Cegielka A.
,
Hac-Szymanczuk E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
dodatki do zywnosci
wlasciwosci prozdrowotne
trendy
konserwanty
substancje zageszczajace
zele
barwniki spozywcze
regulatory kwasowosci
struktura zywnosci
cechy sensoryczne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2016
Numer
10
Opis fizyczny
s.20,22-23,tab.
Twórcy
autor
Cegielka A.
Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Hac-Szymanczuk E.
Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7f567295-7f05-41be-bd38-46ee01835a7f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.