Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2015
|
04
|
Tytuł artykułu
Nadziewnie farszów mięsnych
Autorzy
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
nadziewanie
przemysl miesny
farsze miesne
wyroby garmazeryjne
dodatki do zywnosci
wedliny
nadziewarki tlokowe
oslonki sztuczne
naped
mechanizmy napedowe
naped hydrauliczny
biodegradowalnosc
oslonki
oslonki naturalne
mieso wieprzowe
mieso wolowe
mieso drobiowe
oslonki skrobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Numer
04
Opis fizyczny
s.14-17,rys.
Twórcy
autor
Sobczak P.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Zukiewicz-Sobczak W.
Zakład Alergologii i Zagrożeń Środowiskowych, Instytut Medycyny Wsi w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7cd986d8-02f4-4855-ac2b-52e6c1a86cac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.