PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 24 | 1 |

Tytuł artykułu

Zależność termicznej stabilności mleka od jego składu chemicznego

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Relationship between heat stability of milk and its chemical composition

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

1

Opis fizyczny

s.65-74,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Institut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, Polska
autor
  • Institut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, Polska

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-7c14513c-a41e-4998-8142-3dff57097377
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.