Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1974
|
24
|
1
|
Tytuł artykułu
Zależność termicznej stabilności mleka od jego składu chemicznego
Autorzy
Kruk A.
,
Kiszka J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Relationship between heat stability of milk and its chemical composition
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1974
Tom
24
Numer
1
Opis fizyczny
s.65-74,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kruk A.
Institut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, Polska
autor
Kiszka J.
Institut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, Polska
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-7c14513c-a41e-4998-8142-3dff57097377
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.