PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 31 | 1 cz.2 |

Tytuł artykułu

Wpływ przetwarzania i przechowywania na pojemność przeciwutleniającą czarnej jagody w aspekcie zdrowia człowieka

Warianty tytułu

EN
The influence of processing and storage on antioxidant capacity of billberry in the aspect of human health

Języki publikacji

PL EN

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

Opis fizyczny

s.111-113

Twórcy

  • Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-77af8ed7-4685-4c02-a3b1-c790cd95d960
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.