Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
2004
|
31
|
1 cz.2
|
Tytuł artykułu
Wpływ przetwarzania i przechowywania na pojemność przeciwutleniającą czarnej jagody w aspekcie zdrowia człowieka
Autorzy
Guranowski M.
,
Mitek M.
Warianty tytułu
EN
The influence of processing and storage on antioxidant capacity of billberry in the aspect of human health
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
Rocznik
2004
Tom
31
Numer
1 cz.2
Opis fizyczny
s.111-113
Twórcy
autor
Guranowski M.
Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
autor
Mitek M.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-77af8ed7-4685-4c02-a3b1-c790cd95d960
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.