PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 46 | 2 |
Tytuł artykułu

Czekolada jako źródło szczawianów rozpuszczalnych w diecie

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Chocolate as a source of soluble oxalate in dietary
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
46
Numer
2
Opis fizyczny
s.206-210,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-74aeb0ae-e534-4d25-819e-07f7b17f19e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.