PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 46 | 2 |

Tytuł artykułu

Czekolada jako źródło szczawianów rozpuszczalnych w diecie

Warianty tytułu

EN
Chocolate as a source of soluble oxalate in dietary

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

2

Opis fizyczny

s.206-210,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
  • Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-74aeb0ae-e534-4d25-819e-07f7b17f19e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.