PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 5 |
Tytuł artykułu

Pigwowiec japoński (Chaenomeles japonica L.) jako surowiec o właściwościach prozdrowotnych – aktualny stan wiedzy

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Japanese quince (Chaenomeles japonica L.) as a raw material about health properties - current state of knowledge
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
5
Opis fizyczny
s.25,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Agronomii, Wydział Rolnictwa i Bioinżynierii, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-734ca518-5a4d-4a58-b99b-c2797db2069d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.