PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 4 |
Tytuł artykułu

Changes in phytosterols and their oxidation products during frying on French fries in rapeseed oil

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Zmiany fitosteroli i ich pochodnych utlenionych zachodzące podczas smażenia frytek
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
4
Opis fizyczny
p.381-387,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Science and Nutrition, The August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-72f80597-0c1f-4a2f-9ec9-ed430defd12a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.