PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 4 |

Tytuł artykułu

Changes in phytosterols and their oxidation products during frying on French fries in rapeseed oil

Warianty tytułu

PL
Zmiany fitosteroli i ich pochodnych utlenionych zachodzące podczas smażenia frytek

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

4

Opis fizyczny

p.381-387,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Science and Nutrition, The August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-72f80597-0c1f-4a2f-9ec9-ed430defd12a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.