PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 1 |
Tytuł artykułu

Sztuczne środki słodzące. Cz.II. Metody ilościowego oznaczania sacharyny w lemoniadzie

Warianty tytułu
RU
Iskustvennye sladkie veshchestva. Ch.II. Metod kolichestvennogo opredelenija sakharina v limonade
EN
Artificial sweetewing agents. II. Quantitative method for saccharine determination in soft drinks
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
1
Opis fizyczny
s.39-44,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6f37e414-6c10-46d7-8619-168b44a14139
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.