Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1965
|
16
|
1
|
Tytuł artykułu
Sztuczne środki słodzące. Cz.II. Metody ilościowego oznaczania sacharyny w lemoniadzie
Autorzy
Krauze S.
,
Miskiewicz W.
,
Bak I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Iskustvennye sladkie veshchestva. Ch.II. Metod kolichestvennogo opredelenija sakharina v limonade
EN
Artificial sweetewing agents. II. Quantitative method for saccharine determination in soft drinks
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1965
Tom
16
Numer
1
Opis fizyczny
s.39-44,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krauze S.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Miskiewicz W.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Bak I.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6f37e414-6c10-46d7-8619-168b44a14139
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.