PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 1 |

Tytuł artykułu

Sztuczne środki słodzące. Cz.II. Metody ilościowego oznaczania sacharyny w lemoniadzie

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Iskustvennye sladkie veshchestva. Ch.II. Metod kolichestvennogo opredelenija sakharina v limonade
EN
Artificial sweetewing agents. II. Quantitative method for saccharine determination in soft drinks

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

1

Opis fizyczny

s.39-44,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6f37e414-6c10-46d7-8619-168b44a14139
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.