PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 16 | 2 |

Tytuł artykułu

Competitive advantages of Polish food producers on the Europen Union market in the post-accession period

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Cenowe i jakościowe przewagi konkurencyjne polskich producentów żywności na rynku Unii Europejskiej w okresie poakcesyjnym

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

2

Opis fizyczny

p.13-22,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6e3c1a48-921b-474a-979a-64614328837c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.