Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia
2017
|
16
|
2
|
Tytuł artykułu
Competitive advantages of Polish food producers on the Europen Union market in the post-accession period
Autorzy
Braja M.
,
Sawicka J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Cenowe i jakościowe przewagi konkurencyjne polskich producentów żywności na rynku Unii Europejskiej w okresie poakcesyjnym
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
2
Opis fizyczny
p.13-22,fig.,ref.
Twórcy
autor
Braja M.
Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Sawicka J.
Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ASPE.2017.16.2.14
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6e3c1a48-921b-474a-979a-64614328837c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.