Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
1970
|
9
|
3
|
Tytuł artykułu
OCENA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH NA PODSTAWIE LABORATORYJNYCH BADAŃ RUTYNOWYCH
Autorzy
Kafel S.
Warianty tytułu
EN
THE EVALUATION OF MEAT AND MEAT PRODUCTS ON THE BASIS OF ROUTINE LABOARTORY EXAMINATIONS
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
Rocznik
1970
Tom
9
Numer
3
Opis fizyczny
s.415-425
Twórcy
autor
Kafel S.
Zakład Higieny Produktów Zwierzęcych, Instytut Weterynarii, Puławy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6d8f0599-d227-4041-a0b0-ab40b9803ca6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.