PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1970 | 9 | 3 |

Tytuł artykułu

OCENA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH NA PODSTAWIE LABORATORYJNYCH BADAŃ RUTYNOWYCH

Autorzy

Warianty tytułu

EN
THE EVALUATION OF MEAT AND MEAT PRODUCTS ON THE BASIS OF ROUTINE LABOARTORY EXAMINATIONS

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

9

Numer

3

Opis fizyczny

s.415-425

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny Produktów Zwierzęcych, Instytut Weterynarii, Puławy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6d8f0599-d227-4041-a0b0-ab40b9803ca6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.