PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 24 | 4 |

Tytuł artykułu

Wpływ procesu przemiału ziarna żyta i pszenicy na zawartość składników podstawowych w mąkach żytnich i pszennych Część I

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The effect of the prooess of grinding of rye and wheat on the contents of elementary components in rye and wheat flours

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

4

Opis fizyczny

s.433-443,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6d43fd71-bbcf-4a5c-a369-d2f7c4886d8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.