Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1973
|
24
|
4
|
Tytuł artykułu
Wpływ procesu przemiału ziarna żyta i pszenicy na zawartość składników podstawowych w mąkach żytnich i pszennych Część I
Autorzy
Piekarska J.
,
Horszczaruk I.
,
Rakowska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The effect of the prooess of grinding of rye and wheat on the contents of elementary components in rye and wheat flours
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zyto
pszenica
maka zytnia
maka pszenna
przemial
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
zawartosc blonnika
zawartosc popiolu
produkty zbozowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1973
Tom
24
Numer
4
Opis fizyczny
s.433-443,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Piekarska J.
Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Horszczaruk I.
Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Rakowska M.
Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6d43fd71-bbcf-4a5c-a369-d2f7c4886d8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.