Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2017
|
4
|
Tytuł artykułu
Comparative assessment of selected ketchups available in retail trade
Autorzy
Kurp L.
,
Danowska-Oziewicz M.
,
Loba B.A.
,
Karpinska-Tymoszczyk M.
,
Draszanowska A.
,
Przybylowicz K.E.
Warianty tytułu
PL
Ocena porównawcza wybranych ketchupów dostępnych w handlu detalicznym
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
EN
comparative assessment
food
ketchup
carotenoid
lycopene
desirability function
retail trade
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2017
Numer
4
Opis fizyczny
p.118-126,ref.
Twórcy
autor
Kurp L.
Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Sloneczna 45f, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Danowska-Oziewicz M.
Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Sloneczna 45f, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Loba B.A.
Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Sloneczna 45f, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Karpinska-Tymoszczyk M.
Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Sloneczna 45f, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Draszanowska A.
Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Sloneczna 45f, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Przybylowicz K.E.
Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Sloneczna 45f, 10-726 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.19202/j.cs.2017.04.11
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6199e916-2863-44c3-affe-cd60dd444589
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.