Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1989
|
43
|
2
|
Tytuł artykułu
Ocena przydatności kulinarnej wybranych odmian ziemniaków
Autorzy
Grzesinska W.Z.
,
Kierebinski C.
,
Pacewski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przydatnosc kulinarna
ziemniaki
odmiany roslin
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
2
Opis fizyczny
s.11-14,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grzesinska W.Z.
Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa
autor
Kierebinski C.
Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa
autor
Pacewski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5e7c94b6-85c0-4a1c-8bc2-921862068ee3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.