PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2012 | 47 | 09 |

Tytuł artykułu

Wpływ blanszowania na wybrane wyróżniki jakości przechowywanych zamrożonych korzeni chrzanu

Warianty tytułu

EN
The influence of blanching on selected quality factors of stored frozen horseradish roots

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

47

Numer

09

Opis fizyczny

s.34-36,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5dd750d6-8a04-478f-bbbf-e8bb1a5fd59b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.