Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2012
|
47
|
09
|
Tytuł artykułu
Wpływ blanszowania na wybrane wyróżniki jakości przechowywanych zamrożonych korzeni chrzanu
Autorzy
Goral D.
,
Kluza F.
,
Kozlowicz K.
,
Drozd N.
Warianty tytułu
EN
The influence of blanching on selected quality factors of stored frozen horseradish roots
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
chlodnictwo
warzywa
zamrazanie
warzywa mrozone
chrzan
korzenie
przechowywanie
blanszowanie
jakosc
wyrozniki jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2012
Tom
47
Numer
09
Opis fizyczny
s.34-36,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Goral D.
Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Kluza F.
autor
Kozlowicz K.
autor
Drozd N.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5dd750d6-8a04-478f-bbbf-e8bb1a5fd59b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.