PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1989 | 24 | 06 |

Tytuł artykułu

Wpływ techniki mrożenia na jakość mrożonych kalafiorów

Warianty tytułu

RU
Wlijanie tekhniki zamorazhiwanija na kachestwo morozhenojj cwetnojj kapusty
EN
Influence of freezing technique on quality of frozen calliflower
FR
L’influence de la technique de congelation sur la qualite des chou-fleurs congeles

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

24

Numer

06

Opis fizyczny

s.18-20,tab.,bibligr.

Twórcy

autor
  • Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
  • Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
  • Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
  • Instytut Hodowli i Technologii Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5d712add-84b4-4178-8bc9-10c1000750a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.