Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1989
|
24
|
06
|
Tytuł artykułu
Wpływ techniki mrożenia na jakość mrożonych kalafiorów
Autorzy
Bakowski J.
,
Michalik H.
,
Kosson R.
,
Kondratowicz J.
Warianty tytułu
RU
Wlijanie tekhniki zamorazhiwanija na kachestwo morozhenojj cwetnojj kapusty
EN
Influence of freezing technique on quality of frozen calliflower
FR
L’influence de la technique de congelation sur la qualite des chou-fleurs congeles
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
chlodnictwo
mrozenie
kalafiory
mrozonki
warzywa
witamina C
ocena organoleptyczna
temperatura
blanszowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1989
Tom
24
Numer
06
Opis fizyczny
s.18-20,tab.,bibligr.
Twórcy
autor
Bakowski J.
Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
Michalik H.
Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
Kosson R.
Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
Kondratowicz J.
Instytut Hodowli i Technologii Zwierzęcej, Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5d712add-84b4-4178-8bc9-10c1000750a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.