PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 4 |
Tytuł artykułu

Fizyczne metody kontroli wyrobów kulinarnych (II)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
43
Numer
4
Opis fizyczny
s.7-9,tab.,bibliogr
Twórcy
  • Centralne Laboratorium Jakości Społem, Warszawa
autor
  • Centralne Laboratorium Jakości Społem, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5c64e4ff-5faa-4e36-b914-e5cdb273206a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.