PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 4 |

Tytuł artykułu

Fizyczne metody kontroli wyrobów kulinarnych (II)

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

4

Opis fizyczny

s.7-9,tab.,bibliogr

Twórcy

  • Centralne Laboratorium Jakości Społem, Warszawa
autor
  • Centralne Laboratorium Jakości Społem, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5c64e4ff-5faa-4e36-b914-e5cdb273206a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.