PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 68 | 10 |
Tytuł artykułu

Mleczne produkty fermentowane źródłem kwasu y-aminomasłowego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Fermented milk products as a source of y-aminobutyric acid
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
68
Numer
10
Opis fizyczny
s.30-32,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof. W. Dąbrowskiego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof. W. Dąbrowskiego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5c6395c3-81e2-4c95-a8b4-06d66025bf94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.