PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 10 |
Tytuł artykułu

Rola drożdży w kształtowaniu walorów organoleptycznych i zdrowotnych wina

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Yeast in formation of flavour and health-beneficial features of wine
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
56
Numer
10
Opis fizyczny
s.32-33,rys.,tab.,fot.
Twórcy
  • Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5c1bc289-35b1-4c6c-a9c9-f45a7fd3670e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.