PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 15 |

Tytuł artykułu

Jakość mięsa wieprzowego pochodzącego z tusz zakwalifikowanych do różnych klas w systemie EUROP

Warianty tytułu

EN
Quality of pork from carcasses classified according to the EUROP grading system

Języki publikacji

PL EN

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

15

Opis fizyczny

253-254

Twórcy

autor
  • Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5b388e11-f999-44c6-8add-5a575acda0d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.