Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
2004
|
15
|
Tytuł artykułu
Jakość mięsa wieprzowego pochodzącego z tusz zakwalifikowanych do różnych klas w systemie EUROP
Autorzy
Wajda S.
,
Daszkiewicz T.
,
Wajda M.
Warianty tytułu
EN
Quality of pork from carcasses classified according to the EUROP grading system
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
tuczniki
tusze wieprzowe
klasyfikacja EUROP
mieso wieprzowe
miesien najdluzszy grzbietu
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
2004
Numer
15
Opis fizyczny
253-254
Twórcy
autor
Wajda S.
Katedra Towaroznawstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Daszkiewicz T.
autor
Wajda M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5b388e11-f999-44c6-8add-5a575acda0d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.