PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 10 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Studies on gel forming capacities of muscular proteins of nutria

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Badania nad właściwościami żelującymi nutriowych białek mięśniowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

3-4

Opis fizyczny

p.311-321,fig.ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Technology of the Chemical and Food Industry, The Oscar Lange Academy of Economics, Wroclaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5155b5b2-83af-4791-a5df-82d8e8932162
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.