PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 67 | 09 |
Tytuł artykułu

Optymalizacja asortymentu firm spożywczych w czasie kryzysu

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Assortment optimization in food companies during crisis
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
67
Numer
09
Opis fizyczny
s.36-38,40,rys.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4e9015bc-50c9-4127-b221-e7ebd5f8c618
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.